Ferielejligheder ved Vesterhavet

Drømmer I også om at få jeres egen feriebolig ved Vesterhavet, så er der en god mulighed, når vi inden længe begynder at opføre ferielejligheder i Søndervig. Her kan I købe en ferielejlighed og nyde både den skønne natur, klitterne og stranden – og det mildere klima og varmere temperaturer inde i Lalandia.

  • Er I interesseret i at købe en ferielejlighed i Søndervig?

Køb en ferielejlighed

Er I interesseret i at købe en ferielejlighed i Søndervig? Så kontakt Nybolig på 6950@nybolig.dk eller ring på tlf. +45 9732 4344.

Strandbyen

  • Når I køber en ferielejlighed i Strandbyen, får I nøglen til jeres eget frirum ved Vesterhavet

Jeres frirum ved Vesterhavet

Når I køber en ferielejlighed i Strandbyen, får I nøglen til jeres eget frirum ved Vesterhavet. Så snart bilen er parkeret ved jeres ferielejlighed, kan I høre de brusende bølger, som er lyden af ferie i Strandbyen.

  • Alle ferielejlighederne får altan eller terrasse

Ferielejligheder i høj kvalitet

De 140 ferielejligheder opføres som en moderne fortolkning af den klassiske feriebolig ved havet – og vi bruger de bedste materialer. Alle ferielejlighederne får altan eller terrasse.

Læs mere

  • Området bliver bilfrit

Masser af leg og gode stisystemer

Arealerne imellem boligerne bliver bilfri, grønne områder til tryg leg og ophold for gæsterne. Der etableres gode stier fra Strandbyen til Lalandia, byen og stranden.

  • Vi sørger for udlejningen af jeres ferielejlighed

Lalandia klarer alt det praktiske

Vi sørger for udlejningen af jeres ferielejlighed, slutrengøring og tjek ved hver udlejning og udbedrer straks en eventuel mangel eller skade. Grundejerforeningen passer udendørsarealerne helt ind til ferielejlighedens sokkel.

Alt indenfor rækkevidde

  • Kun 5 minutters gang fra ferielejligheden finder I Vesterhavet

Vesterhavet som nabo

Kun 5 minutters gang fra ferielejligheden finder I Vesterhavet. Glæd jer til gåture, skønne badedage og et væld af naturoplevelser på alle tider af året.

  • Tag på sightseeing i Søndervig

Oplevelser i Søndervig

Tag på sightseeing i Søndervig, og mærk stemningen i den hyggelige badeby. I gåafstand finder I også naturskønne Holmsland Klit Golf.

  • Oplev den imponerende Lalandia Aquadome

Nyd troperne

Oplev den imponerende Lalandia Aquadome, hvor I kan få fuld fart på i vandrutsjebanerne og slappe af med saunagus og hot pools. Udforsk også Monky Tonky Land og andre sjove aktiviteter.

Køb en ferielejlighed

  • Kontakt vores ejendomsmægler Nybolig

Salg af ferielejligheder

Er I interesseret i at købe en ferielejlighed i Søndervig? Så kontakt Nybolig på 6950@nybolig.dk eller ring på tlf. +45 9732 4344.

  • Læs mere om ferielejlighederne i Strandbyen

Få mere at vide

Læs mere om ferielejlighederne i Strandbyen, se priser og finansieringseksempler.

Læs mere