27. januar 2016

Lalandia støtter Jeanette Ottesen på vej mod OL

Lalandia har indgået et samarbejde med Jeanette Ottesen og støtter hende på vej imod medaljerne til OL i Rio. Følg med her på siden og i vores nyhedsbreve, hvor der løbende vil være nyt om vores samarbejde.

Jeanette Ottesen afholdte svømmeskole i Lalandia

Det var med store smil og hård træning da der blev afholdt svømmeskole med Jeanette Ottesen i Lalandia i Rødby.

  • Svømmeskole med Jeanette Ottesen i Lalandia
  • Svømmeskole med Jeanette Ottesen i Lalandia
  • Svømmeskole med Jeanette Ottesen i Lalandia
  • Svømmeskole med Jeanette Ottesen i Lalandia

Svømmeskole i Lalandia

Den 15.-17. januar blev der afholdt svømmeskole med Jeanette Ottesen i Lalandia i Rødby. 12 svømmeglade børn deltog i svømmeskolen - alle dygtige og ambitiøse svømmere.

Alle tre dage på svømmeskolen bød på et hårdt program med svømmetræning fra morgenstunden efterfulgt af styrketræning og fitness.

Deltagerne i Svømmeskolen mødtes kl. 8 om morgenen inden Aquadome åbnede for de øvrige gæster, så ud over mødet med en af Danmarks bedste svømmere, var det en helt unik oplevelse at have det store vandland helt for sig selv.

Inden deltagerne tog hjem søndag, havde alle lidt tid alene sammen med Jeanette, hvor der var tid til billeder og personlige hilsner fra deres store idol.

En stor tak til alle deltagerne og Jeanette Ottesen for at gøre svømmeskolen i Lalandia til en fantastisk oplevelse.

Glade tilbagemeldinger

Vi har fået mange glade tilbagemeldinger - f.eks. denne: ”Det var et super godt arrangement – vores søn er MEGET glad og stolt over at have fået muligheden for at svømme med Jeanette Måske bliver Christiano Ronaldo autografen på værelset skiftet ud med et billede af Jeanette”.