Nyhed: Ferielejligheder ved Vesterhavet

Vi opfører 140 flotte ferielejligheder midt i Søndervig, 300 meter fra Vesterhavet, og tæt på Lalandia. Deltag i vores salgsdage og hør mere om ferielejlighederne i det nye Strandbyen.

03. april 2024

Kom til salgsdage
Få mere at vide om de flotte ferielejligheder til vores salgsdage i weekenderne den 6.-7.april kl. 10.00-17.00 og 13.-14. april kl. 10.00-17.00. Det sker på Lodbergsvej 36 i Søndervig. Hvis I er forhindret i at deltage, kan I kontakte Nybolig på 6950@nybolig.dk eller ringe på tlf. +45 9732 4344 og få mere information om ferielejlighederne i det nye Strandbyen.

Moderne ferielejligheder
Ferielejlighederne bliver en moderne fortolkning af den klassiske feriebolig ved havet – og et fantastisk udgangspunkt for skønne familieferier. Bygningerne bliver opført i to etager, og alle lejligheder har enten altan eller terrasse mod vest eller syd. Området mellem ferielejlighederne bliver bilfrit, og indrettet med gode stisystemer og muligheder for masser af leg i trygge rammer.

Unik beliggenhed
Med en ferielejlighed i Søndervig får I en attraktiv, central beliggenhed med både stranden og Søndervig i gåafstand. I kan glæde jer til dejlige feriedage med skønne strandoplevelser, sightseeing i Søndervig og afslapning i jeres lyse og velindrettede ferielejlighed. I kan også nyde den store, tropiske Aquadome og de andre skønne aktiviteter i Lalandia.

Gode oplevelser og høj lejeindtægt
Med en feriebolig i Strandbyen får I nøglen til jeres eget frirum ved Vesterhavet, og et unikt udgangspunkt for dejlige familieferier med tid til nærvær og glæde. Når I ikke benytter jeres bolig, kan I forvente en høj lejeindtægt.

Læs mere om Strandbyen

  • Nyhed: Ferielejligheder ved Vesterhavet
  • Kom til salgsdage
  • Moderne ferielejligheder
  • Unik beliggenhed
  • Gode oplevelser og høj lejeindtægt