Kids Area

De 0-5 årige har fået deres helt eget område i Aquadome i Rødby.

09. juni 2017

Der lyder begejstrede plask fra børneområdet, Kids Area, i Aquadome. Her kan de mindste badegæster hygge sig med vandpjask og leg i deres helt egen, dejlige oase.

Særligt til de yngste
Da børneområdet er forbeholdt de yngste badegæster, er de hyggelige baby- og varmtvandsbassiner, hhv. opvarmet til behagelige 32 og 34 grader, så de små kan boltre sig i lunt vand. I bassinerne kan de små flytte vand rundt i de sjove træstammer, som også findes i Lalandia i Billund, hvor de er stort hit blandt de yngste i Aquadome. Sjove skildpadder nyder livet i bassinerne, og indbyder til sjove klatrelege. De små vandhunde kan også prøve kræfter med en lille vandrutsjebane, som med garanti vil frembringe store smil og små sus i maven.

Ro, hygge og hurtige bleskift
Kids Area er udstyret med et pusleområde med bad, så de små hurtigt kan komme tilbage i vandet, når badebleen er skiftet. Store glaspartier sørger for at naturligt lys strømmer ind og bidrager til en hyggelig stemning, der bliver understreget af de flotte malerier på væggene, der forestiller glade blæksprutter i smukke farver. Væggene bidrager til den hyggelige og rolige stemning i Kids Area, og hjælper med til at gøre området til noget helt særligt for de yngste i Aquadome.