Lalandia støtter Jeanette Ottesen på vej mod Rio

Lalandia har indgået et samarbejde med Jeanette Ottesen og støtter hende på vej imod medaljerne i Rio. Derfor udlodder vi nu en drømmerejse for 4 personer til Rio i august.

rabat
rabat

Få en nat gratis

Book 3 nætter – betal kun for 2
f.eks. feriehus til 4 personer

Fra kun
2.834 kr.
Læs mere

02. april 2016

Tag med Lalandia på en drømmerejse til Rio

Når I booker en Lalandia ferie i april eller maj, så deltager I automatisk i lodtrækningen om en drømmerejse til Rio for 4 personer.

Som altid har I fri adgang til Lalandia Aquadome under hele opholdet, og som noget helt særligt for alle boende gæster i april og maj, så er I også med i konkurrencen.

Gør brug af vores gode priser på ophold i april og maj og kom og oplev alle nyhederne.

  • Ta på miniferie i Lalandia og vind drømmerejse til Rio
  • Ta på miniferie i Lalandia og vind drømmerejse til Rio
  • Ta på miniferie i Lalandia og vind drømmerejse til Rio

Den heldige vinder af drømmerejsen kan se frem til en fantastisk tur til Rio. De nærmere datoer og betingelser for rejsen er under udarbejdelse.

Rejsen er for fire personer og vi forventer at rejseperioden er fra den 9. august til den 16. august, men mere information herom følger.

Værdien af rejsen udgør min. 125.000 kr. og dækker omkostninger til fly og hotel. Alle øvrige udgifter som f.eks. forplejning, lommepenge, vaccinationer og forsikringer skal afholdes af vinderen selv.

Særlige betingelser:

Rejsen kan ikke overdrages, sælges eller ombyttes til kontanter. Vi tager forbehold for ændringer og evt. aflysninger. Bliver vinderen forhindret i at rejse, bortfalder præmien. Ansatte i Lalandia og øvrige selskaber under PARKEN Sport & Entertainment A/S og ejere af feriehuse ved Lalandia kan ikke deltage i konkurrencen.

Vi trækker lod den 2. juni 2016 blandt alle, der har afholdt miniferie i Lalandia i enten Rødby eller Billund i april og maj måned 2016.

Vinderen får direkte besked og vil blive offentliggjort på vores Facebook, nyhedsbrev og her på hjemmesiden efter hjemkomst fra Rio.