Spil pool med fødderne

En flot grøn fodboldpoolbane har gjort sit indtog i Lalandia i Billund. Men hvad har fodbold og pool egentlig tilfælles?

16. april 2018

Nøgleordet er nøjagtighed, når fodbold og pool bliver rystet sammen; som i pool handler det om at få boldene til at ramme i hullerne, og et godt boldøje og ditto indersidespark kan være en fordel. Spillet følger reglerne i traditionel pool, men modsat pool, som mest er for voksne, kan hele familien spille fodboldpool. De store bolde og det bløde underlag er nemlig oplagt til at også helt små størrelser kan spille med.

Fodbolpoolbanen har fået plads ved siden af minigolfbanen i Lalandia i Billund året efter, at det blev muligt at spille det populære shuffleboard i Lalandia. Med fodboldpool på holdet af sjove aktiviteter, er der endnu en oplevelse ud over det sædvanlige i Lalandia i Billund, som familien kan kaste sig over sammen.

  • Fodboldpool i Lalandia i Billund
  • Fodbold og pool smelter sammen i sjovt familiespil
  • Dyst med familien i det sjove spil

Inviter familien til et spil og se, hvem der løber af med sejren. Er det mon de poolkyndige eller de familiemedlemmer, der kan lave husmandsfinten i søvne?